univerzitetsko sportsko drustvo Bosna
Arhiva objavljenih vijesti
Facebook0
RSS
Follow by Email
TWITTER
INSTAGRAM

Velika smotra mladih nada

U Sarajevu će 29.oktobra, na Olimpijskom bazenu Otoka, u organizaciji našeg Kluba biti održan IV Bosna Piccolo cup. Ovogodišnjoj velikoj smotri mladih nada prisustvovat će oko 400 takmičara iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Naš Klub ugostit će predstavnike 23 kluba iz Banja Luke, Mostara, Laktaša, Tuzle, Trebinja, Lukavca i Sarajeva. Takmičenje se odvija na 25-metarskom bazenu, a pravo učešća imaju mladi plivačice i plivači rođeni 2005. i mlađi. Miting se održava u saradnji sa Olimpijskim bazenom Otoka, a uz podršku Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo.

Takmičenje počinje u 11 sati, raspliv je zakazan za 9.30, a svečani defile i otvaranje mitinga je u 10.30 sati. Na programu će biti po 11 disciplina u muškoj i u ženskoj konkurenciji , te štafete 4×50 m mješovito. Predviđeni su pehari za svih 7 kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji za najuspješnije takmičare u zbiru četiri discipline.

Naš Klub predstavljat će 36 plivačica i plivača: Ali Kaljanac, Amel Trešnjo, Afan Pašukan, Bakir Bizović, Bilal Hajrulahović, Danin Šaf, Din Omeragić, Džan Greljo, Eman Karaman, Faris Bulić, Ismar Udovičić, Muhamed Đonko, Mustafa Jamak, Salahudin Uka, Tarik Bogučanin, Tarik Bojčić, Tarik Dervišbegović, Vedad Garagić, Zlatko Smajlagić, Adna Fazlić, Danja Vučković, Dunja Habibija, Emina Greljo, Emina Hrbat, Emina Karabeg, Ena Čengić, Erin Hrustemović, Iman Udovičić, Klara Šaf, Lana Lončar, Larisa Babić, Nadja Hrustemović, Selma Grebović, Sara Zildžić, Soraja Šarkić i Zehra Dacić.

Svim gostima iz bh.klubova, svim takmičarima, te predstavnicima PK Bosna i njihovim trenerima želimo ugodan boravak i dobre rezultate.

 496 total views,  1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA


SPONZORI I PARTNERI
UPLATA ČLANARINE

•Članarina se plaća obavezno putem žiro-računa kluba Banka: UniCredit Bank Sarajevo;
Br.računa: 3389002205804260
po mogućnosti putem trajnog naloga do 10-og u mjesecu za tekući mjesec.
•Svrha uplate: obavezno upisati ime plivača i Mjesec/godinu za koji se uplaćuje članarina.
•Primalac PK Bosna, Sarajevo.
•Iznos: prema odluci o visini, vrsti i načinu plaćanja http://www.pkbosna.ba/clanarine/